Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g60g205kcal1.2g1.8g21.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g24g176kcal0.2g0.2g19.3g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g36g138kcal10.5g0g10.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 60g38kcal1.8g2.9g2.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)4.8g0.5kcal0.1g0g0g4.1g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g4.8g0kcal0g0g0g4.8g
Riisijauho / -hiutale 33g120kcal2.6g26.3g0.2g0.3g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g10g7.7kcal0.5g1.2g0.1g7.2g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 36g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g27g31kcal4.9g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1496kcal45.4g77.6g109.2g34.4g
Valittu annoskoko312g748kcal22.7g38.8g54.6g17.2g
Annoskoko puolitettuna156g374kcal11.4g19.4g27.3g8.6g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.4g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=457656