Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 37g321kcal0.5g0g36g0g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g25g86kcal1.5g18.7g0.3g0.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g39g134kcal0.8g1.2g13.8g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1087kcal5.8g40.6g100.2g1.8g
Valittu annoskoko312g543kcal2.9g20.3g50.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g272kcal1.5g10.2g25.1g0.5g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458522