Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 40g58kcal5g0.1g4.1g0g
Rypsiöljy 17g146kcal0g0g16.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 17g127kcal0g0g14.3g0g
Sokeri 31g127kcal0g31.2g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g55g210kcal1g51.4g0.2g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g77g31kcal0.4g7.7g0.4g0.4g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g22g132kcal4.6g1.5g11.9g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g29g53kcal4.2g2.1g3.1g17.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 22g74kcal0g18g0g0.3g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1920kcal30.6g225.4g101g37.2g
Valittu annoskoko312g960kcal15.3g112.7g50.5g18.6g
Annoskoko puolitettuna156g480kcal7.7g56.4g25.3g9.3g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36.1g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255