Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 93g70kcal1.7g14.3g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g51g102kcal8.7g1.1g6.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 139g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g410kcal22g32.8g19.2g2.2g
Valittu annoskoko312g205kcal11g16.4g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g103kcal5.5g8.2g4.8g0.6g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460395