Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 86g83kcal2.6g16.9g0.3g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 86g191kcal15.1g0g14.7g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)86g22kcal0.9g4.7g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g22g65kcal3.4g0.4g5.4g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g22g71kcal6g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g868kcal56.2g45g51.2g4.6g
Valittu annoskoko313g434kcal28.1g22.5g25.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g217kcal14.1g11.3g12.8g1.2g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460777