Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 68g24kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%135g230kcal13.3g10g14.9g0g
Paprika, punainen29g7.5kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Nuudeli, keitetty, suolaton 72g96kcal2.8g18.3g0.9g0.9g
Rypsiöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Chili paprika punainen4.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g773kcal39.2g62.6g38.6g6.4g
Valittu annoskoko313g387kcal19.6g31.3g19.3g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g193kcal9.8g15.7g9.7g1.6g
Arvot/100g100g124kcal6.3g10g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461407