Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi173g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g29g8.6kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Herne 29g20kcal1.5g2.7g0.1g0.9g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g57g43kcal2.4g7.2g0.5g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g158kcal9g24.6g1.4g5g
Valittu annoskoko313g79kcal4.5g12.3g0.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna156g39kcal2.3g6.2g0.4g1.3g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436