Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka8.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g100g97kcal7g13g0.5g5.8g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)108g33kcal1.1g6.5g0.2g1.1g
Makaroni, pasta 33g107kcal3.3g21.6g0.4g1.1g
Pinaatti 11g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g612kcal24.4g87.8g14.6g18.4g
Valittu annoskoko312g306kcal12.2g43.9g7.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna156g153kcal6.1g22g3.7g4.6g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14.1g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284