Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 114g45kcal3.9g4.6g0.7g2.3g
Sipuli 26g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g157kcal9g13g6.2g5.8g
Valittu annoskoko313g78kcal4.5g6.5g3.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g39kcal2.3g3.3g1.6g1.5g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462811