Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell56g62kcal13g0g1.2g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g63g11kcal1.2g1.3g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow63g13kcal1.9g1.3g0g1.6g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%35g46kcal1.1g0.7g4.6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)28g47kcal0.8g1.1g4.2g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g21g74kcal5.9g0.4g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g571kcal48.8g13.6g36.4g4.6g
Valittu annoskoko313g286kcal24.4g6.8g18.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g143kcal12.2g3.4g9.1g1.2g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515