Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 98g354kcal7.9g77.1g0.5g1.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 98g164kcal27.1g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.8g20kcal0g0g2.2g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkoviini kuiva 28g19kcal0.1g0.2g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g11g44kcal3.7g0g3.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.2g11kcal0.5g0.5g0.8g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g35g43kcal1g8.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1376kcal81.4g176.6g31.6g4.6g
Valittu annoskoko313g688kcal40.7g88.3g15.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g344kcal20.4g44.2g7.9g1.2g
Arvot/100g100g220kcal13g28.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680