Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 125g179kcal15.6g0.4g12.8g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g83g217kcal3.8g2.9g22.5g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g42g50kcal1.3g1.7g4.2g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g31g58kcal8.1g0.2g2.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1023kcal58.4g13.4g84.8g1g
Valittu annoskoko313g511kcal29.2g6.7g42.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g256kcal14.6g3.4g21.2g0.3g
Arvot/100g100g164kcal9.3g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464870