Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty195g273kcal10.1g54.6g1.3g6.6g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g33g29kcal0.3g6.2g0.4g0g
Paprikasalaatti, Pirkka33g9kcal0.3g2.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 23g43kcal6.2g0g2.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g29g23kcal0.8g1.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g757kcal35.4g128.2g11.2g13.2g
Valittu annoskoko313g379kcal17.7g64.1g5.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna156g189kcal8.9g32.1g2.8g3.3g
Arvot/100g100g121kcal5.7g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340