Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g110g242kcal20.9g0g18.7g0g
Sika-nautajauheliha55g122kcal9.6g0g9.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 55g35kcal1.8g2.7g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g28g8.3kcal0.3g1.1g0.1g0g
Nokkonen (100g)14g5kcal0.8g0.2g0.1g0.6g
Korppujauho 6.9g25kcal0.7g5.2g0.1g0.4g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g14g42kcal2.5g6.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1045kcal80.8g32g67g2g
Valittu annoskoko313g523kcal40.4g16g33.5g1g
Annoskoko puolitettuna156g261kcal20.2g8g16.8g0.5g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813