Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g103g380kcal14.4g74g3.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 103g36kcal4.7g2g0.3g2.5g
Katkarapu pienet (pirkka)74g49kcal11.1g0g0.5g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g12g111kcal0g0g12.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1163kcal61g154g32.4g5.6g
Valittu annoskoko313g581kcal30.5g77g16.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna156g291kcal15.3g38.5g8.1g1.4g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886