Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 17g51kcal3.2g0.4g4.1g0g
Tomaatti 27g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 9g12kcal1g0g0.8g0g
Makaroni, tumma 41g148kcal5.6g27g1.2g2.4g
Porkkana 14g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.4g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Soijarouhe, vaalea 8.2g32kcal3.2g3.8g0.2g0.8g
Atria kevyt jauheliha55g93kcal10.4g0g5.5g0g
Sipuli 27g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g754kcal48.4g68.8g28.8g8.8g
Valittu annoskoko312g377kcal24.2g34.4g14.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g189kcal12.1g17.2g7.2g2.2g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964