Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 153g524kcal15.6g107g1.8g5.3g
Voi 28g201kcal0.3g0.1g22.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.8g8.6kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Sokeri 24g95kcal0g23.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Hiiva 6.9g5.2kcal0.9g0.1g0g0.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 83g53kcal2.5g4g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1817kcal43g272.8g58g13.2g
Valittu annoskoko313g908kcal21.5g136.4g29g6.6g
Annoskoko puolitettuna156g454kcal10.8g68.2g14.5g3.3g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403