Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali147g31kcal1.8g5g0.3g3.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Sipuli 24g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa41g124kcal9.5g0g9.5g0g
Smetana18g69kcal0.4g0.4g7.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g8.7kcal0.5g1.5g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 59g131kcal10.3g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g765kcal47.4g19.8g54.6g7.4g
Valittu annoskoko313g383kcal23.7g9.9g27.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g191kcal11.9g5g13.7g1.9g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799