Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado92g43kcal0.6g10.2g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 87g29kcal1.8g3.7g0.2g2.2g
Parsa 73g11kcal0.9g0.9g0.1g1.1g
Ruokaöljy keskiarvo 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Hunaja 5.9g20kcal0g4.8g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea35g3.5kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g356kcal7.4g40.2g16.6g7.4g
Valittu annoskoko313g178kcal3.7g20.1g8.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g89kcal1.9g10.1g4.2g1.9g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739