Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.9g6.5kcal0.7g0.8g0g0g
Persilja 13g3.6kcal0.2g0.1g0g1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas26g73kcal5g0g5.8g0g
Bataatti, kuorittu 39g32kcal0.6g6.6g0g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g131g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Peruna, keskikokoinen 60g47g28kcal0.7g6.1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 39g9kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g385kcal17.8g45.8g12.4g13.8g
Valittu annoskoko313g192kcal8.9g22.9g6.2g6.9g
Annoskoko puolitettuna156g96kcal4.5g11.5g3.1g3.5g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.3g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54926