Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4g36kcal0g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g103g29kcal0.6g6.1g0.2g2.6g
Punajuuri 158g61kcal1.6g10.9g0.3g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g276kcal5.6g38.6g9.2g14.8g
Valittu annoskoko313g138kcal2.8g19.3g4.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna156g69kcal1.4g9.7g2.3g3.7g
Arvot/100g100g44kcal0.9g6.2g1.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937