Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 59g201kcal6g41.1g0.7g2.1g
Sokeri 15g62kcal0g15.3g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 40g55kcal5g0.1g3.9g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 18g96kcal0g0g10.8g0g
Kaurajuoma, GoGreen181g72kcal1.8g10.8g1.8g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g974kcal25.6g134.6g34.4g6.4g
Valittu annoskoko313g487kcal12.8g67.3g17.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g244kcal6.4g33.7g8.6g1.6g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526