Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino43g147kcal9.9g22.8g1.6g2.6g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.3g4.9kcal0g1g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl43g16kcal0.4g3.9g0g0g
Sokeri 1.1g4.7kcal0g1.1g0g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Basilika, tuore 2.9g0.8kcal0.1g0g0g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g36g88kcal6.5g0.2g6.8g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g72g14kcal0.4g2.4g0.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 101g13kcal1.1g1g0.2g1.2g
Valkosipuli 1.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g724kcal37g65.4g33.6g7.6g
Valittu annoskoko312g362kcal18.5g32.7g16.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna156g181kcal9.3g16.4g8.4g1.9g
Arvot/100g100g116kcal5.9g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565