Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 50g17kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kurkku,tuore 100g125g12kcal0.7g1.7g0.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)133g80kcal4.5g6g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g232kcal10.8g19.2g9.4g0g
Valittu annoskoko312g116kcal5.4g9.6g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna156g58kcal2.7g4.8g2.4g0g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712