Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g58g204kcal7.7g39.6g1.4g2.2g
Leivinjauhe 2.6g4.5kcal0.1g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8.2kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma51g61kcal1.6g2.3g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl13g115kcal0g0g12.8g0g
Maitorahka, milbona (500g)64g43kcal7.8g2.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)1.6g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)26g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g64g35kcal0.3g8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1053kcal44.2g113.2g46.2g4.4g
Valittu annoskoko312g526kcal22.1g56.6g23.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g263kcal11.1g28.3g11.6g1.1g
Arvot/100g100g169kcal7.1g18.1g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276