Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g34g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 2.2g7.4kcal0g1.8g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)56g17kcal0.6g3.4g0.1g0.6g
Nauris 22g6.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Paprika, punainen34g8.6kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g230kcal8.4g29.4g7.2g9.8g
Valittu annoskoko312g115kcal4.2g14.7g3.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g58kcal2.1g7.4g1.8g2.5g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753