Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g3.3g3.2kcal0g0.8g0g0.3g
Mantelirouhe, 1 rkl6.5g38kcal1.4g0.3g3.3g0.8g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl16g8.2kcal0g1.8g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g82g49kcal0.3g12.3g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä41g70kcal0.4g18g0.4g0g
Flora Vanilla 12%82g155kcal3.7g13.1g9.8g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g82g53kcal9g3.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g753kcal29.6g99.4g27.4g2.2g
Valittu annoskoko313g376kcal14.8g49.7g13.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna156g188kcal7.4g24.9g6.9g0.6g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301