Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 1.5g4.9kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk56g15kcal0.3g3g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 48g36kcal0.9g7.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 24g7kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g56g95kcal10.6g0g5.6g0g
Ketsuppi, Heinz7g7.2kcal0.1g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g346kcal25.2g29.8g12.2g5.8g
Valittu annoskoko313g173kcal12.6g14.9g6.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g86kcal6.3g7.5g3.1g1.5g
Arvot/100g100g55kcal4g4.8g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019