Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)79g165kcal18.9g0g10.2g0g
Ruohosipuli 11g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale39g134kcal8.7g0g10.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g131g89kcal2.1g19.6g0.1g0g
Ruokakerma Valio 5%53g32kcal0.6g1.5g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g845kcal60.8g42.6g46.4g0.6g
Valittu annoskoko313g423kcal30.4g21.3g23.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g211kcal15.2g10.7g11.6g0.2g
Arvot/100g100g135kcal9.7g6.8g7.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576