Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen24g7.9kcal0.8g1.2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio24g34kcal0.7g1.6g2.9g0g
Kirjolohifilee 60g100kcal10.1g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 8.4g6.4kcal0.4g1.1g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g5.4g3.5kcal0.4g0.5g0g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g7.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g36g22kcal0.5g4.7g0g0.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 12g21kcal2.1g0g1.4g0g
Tilli, tuore 2.4g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g398kcal30.8g19.8g21.8g1.6g
Valittu annoskoko312g199kcal15.4g9.9g10.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna156g99kcal7.7g5g5.5g0.4g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.2g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890