Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Kalaliemikuutio 3.6g11kcal0.4g1.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 20g15kcal0.9g2.5g0g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit82g106kcal2.5g1.6g10.6g0g
Purjosipuli33g6.2kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Paprika punainen 43g13kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Tonnikala öljyssä 92g174kcal24.8g0g8.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.6g41kcal0g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g733kcal59.4g16g48.4g3.6g
Valittu annoskoko312g366kcal29.7g8g24.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna156g183kcal14.9g4g12.1g0.9g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080