Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.6g1.7kcal0.1g0g0.2g0g
Sokeri 31g124kcal0g30.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl122g416kcal2.4g3.7g42.8g0g
Mustikka, Pakkasmarja122g41kcal0.6g7.8g0.7g4g
Marenki 37g101kcal1.9g22.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1366kcal10g129.8g87.4g8g
Valittu annoskoko313g683kcal5g64.9g43.7g4g
Annoskoko puolitettuna156g342kcal2.5g32.5g21.9g2g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218