Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 5.3g17kcal0g4.3g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 26g7.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Hapankaali 106g30kcal1.1g4.5g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste53g13kcal0.5g2.5g0.2g1.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen53g73kcal10g0g3.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.6g24kcal0g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g337kcal24g26.2g13.6g8.8g
Valittu annoskoko312g169kcal12g13.1g6.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g84kcal6g6.6g3.4g2.2g
Arvot/100g100g54kcal3.8g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417