Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g89g195kcal21.3g1.8g11.5g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g169g136kcal8.5g23.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g713kcal62.8g59.4g26.8g2g
Valittu annoskoko313g356kcal31.4g29.7g13.4g1g
Annoskoko puolitettuna156g178kcal15.7g14.9g6.7g0.5g
Arvot/100g100g114kcal10g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62927