Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 26g87kcal0.5g0.8g9.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton26g5.5kcal0.1g0.4g0g0g
Sipuli 13g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 6.6g7.1kcal0.5g1.1g0g0.1g
Munakoiso 105g24kcal0.5g3.3g0.2g2.6g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow132g474kcal15.8g98.7g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1260kcal35.2g209.8g29.4g5.8g
Valittu annoskoko313g630kcal17.6g104.9g14.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g315kcal8.8g52.5g7.4g1.5g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368