Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 239g343kcal38.2g0g21.2g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Creme Bonjour Yrttitarha45g136kcal1.5g2.8g13.2g0g
Tilli, tuore 27g8.1kcal1g0.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g975kcal81.4g6.2g69.2g1.4g
Valittu annoskoko313g488kcal40.7g3.1g34.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna156g244kcal20.4g1.6g17.3g0.4g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63571