Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g46g50kcal8.2g0.9g1.4g0g
Katkarapu 55g38kcal7.9g0g0.6g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kurkku, tuore55g5.5kcal0.3g0.9g0.1g0.4g
Jäävuorisalaatti, rapea73g7.3kcal0.8g0.6g0.1g0.9g
Tilli, tuore 3.7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g239kcal35.6g11.6g5g5.2g
Valittu annoskoko313g119kcal17.8g5.8g2.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna156g60kcal8.9g2.9g1.3g1.3g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616