Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g247g331kcal21.9g44.9g6.4g10.6g
Sitruunamehu, laimentamaton49g10kcal0.1g0.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.8g2.9kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g868kcal44.8g94g32g22.6g
Valittu annoskoko312g434kcal22.4g47g16g11.3g
Annoskoko puolitettuna156g217kcal11.2g23.5g8g5.7g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788