Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto16g44kcal3g0g3.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi183g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.7g3kcal0.2g0.4g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 63g51kcal1g10.5g0g1.9g
Juuriselleri 23g7.2kcal0.3g1.1g0g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g266kcal10g26.6g11.6g6.2g
Valittu annoskoko312g133kcal5g13.3g5.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g67kcal2.5g6.7g2.9g1.6g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279