Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g27g87kcal2.7g17.7g0.5g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Vesi71g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g138g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 46g64kcal5.8g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g490kcal22.6g73.8g10.6g7.8g
Valittu annoskoko313g245kcal11.3g36.9g5.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g122kcal5.7g18.5g2.7g2g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274