Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g242g49kcal1.4g9.2g0.7g3.4g
Rucola, lautaselinen n. 30g18g2.7kcal0.2g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 8.5g75kcal0g0g8.5g0g
Valkosipuli 7.2g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g289kcal5.4g25g18.6g9g
Valittu annoskoko312g144kcal2.7g12.5g9.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g72kcal1.4g6.3g4.7g2.3g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68927