Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 39g8.8kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g39g11kcal0.2g2.3g0.1g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Tomaattimurska 26g7.6kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 103g80kcal18.1g0g0.7g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g52g82kcal9.3g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g442kcal56.8g9.2g19.4g4.6g
Valittu annoskoko313g221kcal28.4g4.6g9.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna156g110kcal14.2g2.3g4.9g1.2g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895