Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 32g4.1kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Ruohosipuli 4.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 56g75kcal4.7g9.9g1.1g2.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 49g31kcal1.6g2.4g1.7g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)49g73kcal7.8g2g3.9g0g
Rypsiöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 106g58kcal1.7g13.9g0.2g0.9g
Maustekurkku sokerisuolattu 3.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g536kcal32.8g58.4g18.8g9g
Valittu annoskoko313g268kcal16.4g29.2g9.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g134kcal8.2g14.6g4.7g2.3g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69964