Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g67g74kcal5.2g12.1g0.3g6.1g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe, punanen0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 121g27kcal0.7g4.2g0.4g1.7g
Paprika keltainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%107g182kcal21.4g0g10.7g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g629kcal55.2g34.8g28.2g16.2g
Valittu annoskoko313g315kcal27.6g17.4g14.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna156g157kcal13.8g8.7g7.1g4.1g
Arvot/100g100g101kcal8.8g5.6g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=70373