Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g3.4g18kcal0g0g2g0g
Katkarapu 25g17kcal3.7g0g0.3g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)3.4g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 34g67kcal0.5g0.6g6.8g1.5g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Katkarapu 152g104kcal22g0g1.7g0g
Ketsuppi 34g31kcal0.4g6.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g546kcal56.2g25.4g23.4g6.2g
Valittu annoskoko313g273kcal28.1g12.7g11.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna156g137kcal14.1g6.4g5.9g1.6g
Arvot/100g100g87kcal9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073