Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 90g630kcal0.6g0g70.9g0g
Neilikka, annos 4g0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.8g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.4g5.2kcal0.1g1.1g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 76g253kcal0g61.7g0g1.1g
Sokeri 76g310kcal0g76.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 59g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2623kcal17g291.8g154.4g3.2g
Valittu annoskoko312g1311kcal8.5g145.9g77.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna156g656kcal4.3g73g38.6g0.8g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094