Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho sunnuntai8.4g29kcal1g5.9g0.2g0.3g
Oltermanni 17%17g45kcal5g0g2.8g0g
Kevytmaito hyla (Valio)84g39kcal2.7g4g1.3g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti 105g24kcal0.6g3.6g0.3g1.5g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl1.8g5.8kcal0.1g0.3g0.4g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g34g113kcal2.7g23.8g0.7g1.6g
Sipuli 18g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Herkkusieni, tuore Pirkka34g8.4kcal0.8g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g572kcal26.6g79.4g15g7.8g
Valittu annoskoko313g286kcal13.3g39.7g7.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna156g143kcal6.7g19.9g3.8g2g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.7g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73620