Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vehnäjauho sunnuntai124g433kcal14.8g87.8g2.6g4.3g
Grahamjauho, 1 dl36g130kcal4.7g24.9g1.1g4.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen26g185kcal0g0g20.6g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 8.6g6.4kcal1.1g0.1g0g0.6g
Maito, Kevyt86g40kcal2.7g4.1g1.3g0g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1802kcal48.4g281.8g52.6g18.8g
Valittu annoskoko313g901kcal24.2g140.9g26.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna156g451kcal12.1g70.5g13.2g4.7g
Arvot/100g100g288kcal7.7g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187