Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Pekoni rasvainen 26g98kcal3.1g0g9.6g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton81g178kcal9.1g2g15.4g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 156g86kcal2.5g20.5g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g750kcal30.6g49.8g50.8g4.4g
Valittu annoskoko313g375kcal15.3g24.9g25.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna156g188kcal7.7g12.5g12.7g1.1g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218