Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka74g283kcal17.1g0g22.3g0g
Cashewpähkinä 30g171kcal6g5.6g13.8g1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 74g55kcal0.6g11.5g0.3g0.8g
Fariinisokeri15g60kcal0g14.9g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g107kcal0.1g0.1g11.9g0g
Päärynä kuorittu 74g32kcal0.2g6g0.1g2.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka30g3kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1423kcal48.6g76.6g97g10g
Valittu annoskoko313g712kcal24.3g38.3g48.5g5g
Annoskoko puolitettuna156g356kcal12.2g19.2g24.3g2.5g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.3g15.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597